Integritetspolicy

Så här behandlar vi dina personuppgifter

Mot bakgrund av dataskyddsförordningen 2016/679 (GDPR), som trädde i kraft den 25 maj 2018 vill vi ge dig övergripande information om hur vi hanterar personuppgifter och följer gällande lagstiftning.

Inom Dogfish Communication AB (nedan kallat Dogfish) samlar vi in och använder personuppgifter ifrån de personer som interagerar med oss som kund/leverantör samt via vår webbplats. Självklart är det av största vikt för oss att de personuppgifter som vi samlar in inte sprids till obehörig eller missbrukas. Denna personuppgiftspolicy går igenom hur vi samlar in och hanterar dina personuppgifter, samt beskriver vilka rättigheter du har som registrerad.

VAD ÄR EN PERSONUPPGIFT?
En personuppgift avser varje upplysning (eller kombination av upplysningar) som kan knytas till en identifierad och enskild fysisk person (även kallad en registrerad). Exempel är namn, personnummer etc.

HUR SAMLAR VI IN UPPGIFTER?
Om du är inne på vår webbplats kan vi be dig att uppge personuppgifter, till exempel i samband med att du fyller i ett formulär för att bli kund eller laddar ner kataloger eller annan information. Det kan även hända att vi delar den informationen som du uppger med tredje part, såsom våra underleverantörer, om du till exempel beställer något som de ska leverera åt dig.

VILKEN INFORMATION SAMLAR VI IN?
När du blir kund till Dogfish, registrerar dig för något av våra nyhetsbrev eller laddar ner till exempel produktkataloger kan vi komma att samla in följande:
  • För- och efternamn
  • Adress
  • Telefonnummer
  • E-postadress
  • Din befattning
  • Hur du använder vår webbplats och andra digitala kanaler (hur du hittade oss, vilka sidor du besöker, vilka ord du söker på) 
INFORMATIONSUTSKICK, TÄVLINGAR OCH EVENT

Genom de personuppgifter vi samlar in kan vi hålla dig uppdaterad om våra senaste produkter, tjänster och kommande kampanjer/rabatter. Om du inte vill ta del av dessa utskick kan du enkelt avanmäla dig från dessa. Vi kan även använda informationen för att kommunicera viktiga meddelanden kring inköp eller förändringar i våra villkor och policys till dig.

HUR LÄNGE LAGRAR VI UPPGIFTERNA?
Vi lagrar inte personuppgifter längre än vad vi behöver, och hur länge vi lagrar informationen beror på syftet för vilket informationen samlades in och vilka skyldigheter vi har enligt lag.
Kundinformation sparas så länge du är kund hos Dogfish och därefter som längst 24 månader efter det att avtalsförhållandet upphört eller den senaste aktiva dialogen. Under samma tid kommer vi även att använda informationen för att kommunicera attraktiva erbjudanden kring våra tjänster och produkter utifrån dina behov. Undantag gäller för sådant underlag som måste sparas enligt lag, till exempel bokföringslagen.

PERSONUPPGIFTSANSVARIG
Ansvarig för behandlingen av dina personuppgifter är:
Namn: Dogfish AB
Organisationsnummer: 559049-4430
Postadress: Kyrkogatan 4, 411 15 Göteborg
E-postadress: hello@dogfish.se
Telefon: +46-70-878 44 48

DINA RÄTTIGHETER
Dogfish kommer endast att behandla dina personuppgifter i enlighet med vad som anges i detta dokument, samt i enlighet med tillämplig lagstiftning. Du har rätt att kostnadsfritt efter skriftlig begäran till Dogfish, få information om vilka personuppgifter som Dogfish har registrerat om dig, samt hur dessa uppgifter används. Du har även rätt att begära att vi rättar eller tar bort felaktiga uppgifter om dig, begära att vi begränsar behandlingen, invända mot vår behandling av dina personuppgifter samt få dina uppgifter utlämnade till dig eller överförda till en annan personuppgiftsansvarig. Vid eventuella frågor angående Dogfish behandling av personuppgifter, invändningar mot behandling, begäran om rättelse eller utlämnande av uppgifter, kontakta oss på ovan angiven adress, telefonnummer eller e-post. Du har även rätt att inge klagomål avseende Dogfish behandling av dina personuppgifter eller hantering av frågor med koppling till den. Sådant klagomål ska du lämna till: Dataskyddsmyndigheten, Box 8114 104 20 Stockholm datainspektionen@datainspektionen.se.
Privacy Settings
We use cookies to enhance your experience while using our website. If you are using our Services via a browser you can restrict, block or remove cookies through your web browser settings. We also use content and scripts from third parties that may use tracking technologies. You can selectively provide your consent below to allow such third party embeds. For complete information about the cookies we use, data we collect and how we process them, please check our Privacy Policy
Youtube
Consent to display content from Youtube
Vimeo
Consent to display content from Vimeo
Google Maps
Consent to display content from Google